Diagnoser og læring

Diagnoser og læring - Terje Overland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Overland
DIMENSJON
9,4 MB
FILNAVN
Diagnoser og læring.pdf
ISBN
9271090060711

BESKRIVELSE

Det er forskjellige oppfatninger av hva læring er og hvordan læring foregår. Dette heftet handler om forholdet mellom psykiatriske diagnoser og læring og forfatteren ser på diagnosenes plass i noen av disse perspektivene. Han diskuterer på bakgrunn av eksisterende forskning på området i hvilken grad diagnoser fremmer eller hemmer læring, og forklarer sammenhenger som har betydning for planlegging og gjennomføring av undervisning i barnehage og skole. Til dette presenteres en arbeidsmodell til inspirasjon. Heftet er en del av Dette vet vi om... serien.

Hensikten er å rydde plass til alt det nye vi skal lære og huske neste dag. Kunnskap om og forståelse for diagnosen. Overføring av kunnskap fra foreldre og fagpersoner til barnehage og senere til skolen.

Kommunene ... Diagnoser og læring Terje Overland Det er forskjellige oppfatninger av hva læring er og hvordan læring foregår. Diagnose og bedring. Behandling av psykose skal i dag følge retningslinjene fra Helsedirektoratet.

RELATERTE BØKER