Dans og didaktikk

Dans og didaktikk En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,22 MB
FILNAVN
Dans og didaktikk.pdf
ISBN
5303258432938

BESKRIVELSE

Boka tar utgangspunkt både i dansens praksisfelt og i dansevitenskapen. Den verbaliserer og setter dansekunnskapen inn i akademiske rammer, og gir praktiske eksempler på hvordan man kan undervise i dans. Dette er den første boka i sitt slag på norsk. Den vil være aktuell som pensumbok ved alle høgskoler og universitet som har dans i sitt studietilbud, den er relevant for alle som underviser i dans, og for de som jobber i kulturfeltet i fylker, kommuner og i frie grupper.

Barnedans fra 4 år Dans var først og fremst handling og koreografi ble tatt i bruk som struktur. Både improvisasjon, som metode og scenisk uttrykk, og kontaktimprovisasjon, ble etablert og videreutviklet i dette kollektivet, bestående av dansekunstnere som Yvonne Rainer, Steve Paxton, Trisha Brown og Deborah Hay. I T.Ø.

Begrepet didaktikk refererer til praktisk undervisningslære. En rekke ulike faktorer påvirker læring og krever velbegrunnede pedagogiske vurderinger.

RELATERTE BØKER