Brannmann Sam; Jupiter - en helt på hjul!

Brannmann Sam; Jupiter - en helt på hjul! Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,46 MB
FILNAVN
Brannmann Sam; Jupiter - en helt på hjul!.pdf
ISBN
9706970361547

BESKRIVELSE

Bæ-bu! Bæ-bu! Brannbilen Jupiter til unnsetning! Uansett hvilken nødsituasjon som oppstår i Pontypandy står Brannmann Sam og Jupiter klare for å hjelpe til med alt fra en kjøkkenbrann til en buss som har kjørt av veien.Alle små barn vil elske denne koselige, interaktive boken, der de selv kan hjelpe brannkorpset med å finne tingene de trenger i ulike nødssituasjoner. Boken er formet akkurat som Jupiter, og er dermed også fin å leke med. CE-merket: Egnet for barn i alle aldre

Gratis frakt Gratis frakt over 299 kr; Pris. 129,- ...

Boken er formet ... Brannmann Sam; År: 2018; Noter: Når det oppstår en nødsituasjon i Pontypandy står alltid brannmann Sam og brannbilen Jupiter klare til å hjelpe til, uansett hvilken nødsituasjon det er. Det kan være alt fra en kjøkkenbrann til en buss som har kjørt av veien. Kjøp Brannmann Sam: Jupiter fra Bokklubber Bæ-bu! Bæ-bu! Brannbilen Jupiter til unnsetning! Uansett hvilken nødsituasjon som oppstår i Pontypandy står Brannmann Sam og Jupiter klare for å hjelpe til med alt fra en kjøkkenbrann til en buss som har kjørt av veien. Vår pris 117,-.

RELATERTE BØKER