Bli et tallgeni

Bli et tallgeni - Frank Wedde | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frank Wedde
DIMENSJON
3,57 MB
FILNAVN
Bli et tallgeni.pdf
ISBN
6207847796575

BESKRIVELSE

Visste du at alle mellom 9 og 99 år kan trene hjernen, regne hurtigere eller lære et fagområde på en brøkdel av vanlig tid? Hoderegning er både gøy og bra for hjernen! Forskning viser at hjernen er fleksibel, kan ""oppgraderes"" og trenes til å bli sterkere livet ut - uansett alder.TallGeni kombinerer dette med morsomme og effektive teknikker, ferdigheter og akselerert læring som gir direkte fordeler i hverdagen din. Boka bruker en tilnærming til tall som både bygger opp selvtilliten og ferdighetene dine steg for steg. Alt som skal til er å legge inn litt innsats i noen dager over noen uker. Du vil bli forbløffet over hvor morsomt det er og hvor fort du kommer til å regne det du tidligere trodde var umulig i hodet ditt. Bli et TallGeni, du også!

Ligg et hode foran. Frank ... Kjøp Ligg et hode foran med funksjonell hjernetrening fra Bokklubber Denne boken gir deg morsomme og praktiske teknikker som både trener hjernen til bedre prestasjoner i hverdagen og topp mentalhelse.

De forskjellige øktene i boka hjelper deg ... Bli et tallgeni ... Bli mester i hoderegning på 28 dager lover forsiden på boken til Frank Wedde.

RELATERTE BØKER