Analyse av finansregnskapet

Analyse av finansregnskapet - Kjell Banken, Tor Busch | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Banken, Tor Busch
DIMENSJON
3,84 MB
FILNAVN
Analyse av finansregnskapet.pdf
ISBN
8692254863905

BESKRIVELSE

Analyse av finansregnskapet erstatter boken Analyse av regnskapet av samme forfatterpar, og fokuserer i større grad på finansregnskapets eksterne funksjon. Boken er tilpasset rammeplanen, og det er lagt vekt på å gi en teoretisk tilnærming til sentrale regnskapsprinsipper og måleproblemer. Boken er oppdatert i henhold til ny regnskapslov, som sammen med utvalgte deler av aksjeloven og skatteloven, følger boken i egne vedlegg. Den egner seg derfor også som oppslagsbok.

Boken er tilpasset rammeplanen, og det er lagt vekt på å gi en teoretisk tilnærming til sentrale regnskapsprinsipper og måleproblemer. Analyse av finansregnskapet» er den andre boken i Universitetsforlagets læreverk i grunnleggende finansregnskap for bachelorstudiet i økonomi og administrasjon.Mens «Grunnleggende regnskap 1. Finansregnskapet» gir en full innføring i hvordan et regnskap føres og hvilke ... Et finansregnskap er virksomhetens offentlige regnskap og redegjør for en virksomhets økonomi for året.

Boken er tilpasset rammeplanen, og det er lagt vekt på å gi en teoretisk tilnærming til sentrale regnskapsprinsipper og måleproblemer. Boken er oppdatert i henhold til ny regnskapslov, som sammen med utvalgte deler av aksjeloven og ... Tallene i finansregnskapet er påvirket av regnskapsregler, valg av prinsipper og en rekke skjønnsmessige estimater.

RELATERTE BØKER