Å plukke en stjerne

Å plukke en stjerne - Ellinor Rafaelsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellinor Rafaelsen
DIMENSJON
12,2 MB
FILNAVN
Å plukke en stjerne.pdf
ISBN
1738803177666

BESKRIVELSE

To søstre. To skjebner. Sjalusi, kjærlighet og rivalisering.Katrine har forsonet seg med tanken på at hun skal bli mor, og begynner å forberede seg på sitt nye liv. Kornelia har fått beskjed om å anstrenge seg mer for å behage kundene, og er livredd for å bli satt på gaten igjen.Kornelia så den unge mannen nærme seg sengen og prøvde å la være å føle avsky og forakt. Både for mannen, for seg selv, og for det som skulle skje. Det var ikke lett. En motvilje som mer og mer grenset til hat, gjorde det stadig vanskeligere å gjøre som mama Jolanda forlangte.

Sjalusi, kjærlighet og rivalisering. Katrine har forsonet seg med tanken på at hun skal bli mor, og begynner å forberede seg på sitt nye liv.

Da jeg leste inn dette innlegget til en venn, kom jeg på at det kanskje kunne være fint å høre for andre enn henne. November er starten på mørketiden og det begynner å bli kaldt ute. St.

RELATERTE BØKER