1968: året da kjærligheten blomstret og verden sto i brann

1968: året da kjærligheten blomstret og verden sto i brann - Eva Bratholm, Joar Hoel Larsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eva Bratholm, Joar Hoel Larsen
DIMENSJON
7,54 MB
FILNAVN
1968: året da kjærligheten blomstret og verden sto i brann.pdf
ISBN
8505928630663

BESKRIVELSE

1968 var breddfullt av dramatiske hendelser og omveltninger i store deler av verden. Mange husker kanskje best drapene på Martin Luther King og Robert Kennedy, invasjonen i Tsjekkoslovakia, opptøyene i Paris, Tet-offensiven under Vietnamkrigen ... men det var også året da musikalen Hair og filmen 2001: En romodyssé hadde premiere. Og i Norge giftet daværende kronprins Harald seg med Sonja, mens Phillips bekreftet det første oljefunnet i Nordsjøen. En rekke andre store og små begivenheter skulle også komme til å sette sitt preg på 1968. Journalistene og forfatterne Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen har dykket ned i disse historiene fra vår ganske nære fortid, og gir oss i denne boken et nostalgisk og lærerikt gjensyn med hendelser vi fremdeles påvirkes av, på godt og på vondt.

Denne boken er skrevet av forfatteren Eva Bratholm Eva Bratholm 08/27/2010. Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. «Boken 1968: året da kjærligheten blomstret og verden står i brann viser at det sjelden er nytteløst å kjempe for det man tror på ...

Eva Bratholm/Joar Hoel Larsen: 1968 - året da kjærligheten blomstret og verden sto i brann, Font forlag 2018, 315 s. Velkommen til en kveld viet året 1968 i anledning utgivelsen av "1968 - Året da kjærligheten blomstret og verden sto i brann." Forfatterne og journalistene Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen dykker ned i historiene fra det begivenhetsrike året og gir oss et nostalgisk og lærerikt gjensyn med hendelser vi fremdeles påvirkes av, på godt og på vondt. 1968 året da kjærligheten blomstret og verden sto i brann. Bratholm, Eva - Larsen, Joar Hoel.

RELATERTE BØKER