Takk for alle minnene

Takk for alle minnene - Cecelia Ahern | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecelia Ahern
DIMENSJON
11,60 MB
FILNAVN
Takk for alle minnene.pdf
ISBN
2523726887550

BESKRIVELSE

Er det mulig å kjenne noen man aldri har møtt? Etter en tragisk ulykke husker Joyce Conway ting hun aldri har opplevd. Hun kjenner til små brosteinsgater i Paris, en by hun aldri har besøkt, og vet plutselig en masse om kunst, som aldri har interessert henne før. Og hver natt drømmer hun om en ukjent liten jente med lyst hår. Justin Hitchcock er skilt, ensom og rastløs. Han kommer til Dublin som gjesteforeleser i kunsthistorie og blir motvillig overtalt til å gi blod. Det blir det første som kommer rett fra hjertet hans på lenge. Uten at de vet det, er livene deres flettet i hverandre - selv om de ikke engang har møttes. "Like umulig å legge fra seg som PS: JEG ELSKER DEG!" - Grazia, England

Hun kjenner til små brosteinsgater i Paris, en by hun aldri har besøkt, og vet plutselig en masse om kunst, som aldri har interessert henne før. Takk for alle minnene. Prøv Storytel Takk for alle minnene.

[L. Prolog] UKK ØYNENE OG STIRR INN I MØRKET.

RELATERTE BØKER