Landsbyen

Landsbyen - Juli Zeh | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Juli Zeh
DIMENSJON
8,7 MB
FILNAVN
Landsbyen.pdf
ISBN
7444593075813

BESKRIVELSE

Tysklands svar på Jonathan Franzen. Ved første øyekast blir man henført av landsbyen Unterleuten og menneskene som bor der. Av de alderdommelige navnene på de omkringliggende stedene, av de skrullete originalene som har slått rot der etter Berlinmurens fall, av den uberørte naturen med de sjeldne fugleartene. Men bak fasaden blusser gamle konflikter opp igjen da planer legges for å bygge en vindmøllepark ved landsbyen. Og selv om ingen har noe ondt i sinne, skjer det forferdelige ting. Zeh lar en rekke av landsbyboerne komme til orde - men hvem skal man egentlig tro på? Landsbyen lå på de tyske bestselgerlistene i flere måneder, og har solgt i mer enn 325 000 eksemplarer i Tyskland. Den er en kostelig og samfunnskritisk roman om landsbyfeider, fortalt med thrillerens tempo og humoristiske brodd, og regnes som høydepunktet i Zehs forfatterkarriere.

Madsen og co. Alle afsnit med den den meget underholdende familie.

Leilighetsbyggene bygges fra helt nede ved vannkanten, med promenade langsmed Aksdalsvatnet. Videre vil bygningene klatre oppover i forskjellige nivåer, og brette seg utover den bratte skråningen. Landsbyen Dokka, Dokka.

RELATERTE BØKER