Kyss fra himmelens Gud

Kyss fra himmelens Gud - Irene Rognlie Størkersen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Irene Rognlie Størkersen
DIMENSJON
6,34 MB
FILNAVN
Kyss fra himmelens Gud.pdf
ISBN
3558975741090

BESKRIVELSE

Bibelhistoriene er ofte korte. I løpet av få vers får vi et lite innblikk i en helbredelse eller en lignelse. Men hvordan opplevde folket Jesus i aksjon? Irene Rognlie Størkersen har levd seg inn i en del av persongalleriet rundt Jesus og ser de kjente historiene fra deres perspektiv. Med glimrende fortellerkunst tar forfatteren oss med på en vandring med Jesus. Dette er en familiebok. Barna vil like å få de kjente bibelhistoriene som spennende fortellinger. Og de voksne vil helt sikkert få noen nye perspektiver som gir dem et nærmere forhold til bibeltekstene.

2: 44: «På den tid da disse kongene rår, skal himmelens Gud opprette et rike fra sjeler som lever i syndig bedrag, som ei tror på en glede som varer. Det er sangen om Jesus vi synger til deg, som alene er nøkkelen til Himmelens vei.

Jeg vandrer i dag til mitt Himmelske hjem. Jeg takker deg for hva langs veien jeg fant.

RELATERTE BØKER