Kjæledyr

Kjæledyr En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,17 MB
FILNAVN
Kjæledyr.pdf
ISBN
6465714266678

BESKRIVELSE

Hva sier hunden? Og hva sier katten? Klapp den myke pelsen, så hører du det! Ekte dyrelyder, myk pels å stryke på og koselige bilder av dyrene har gjort denne boka til en favoritt blant de minste. CE-advarsel: Ikke egnet for barn under 3 år. Små deler.

I denne artikkelen vil du finne svar på ting du lurer på når det kommer til å ha kjæledyr. Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Det ser også ut til at kjæledyr kan bidra til utvikling av empati og omsorgsevne hos barnet, har barnepsykolog Jenny Caroline Wüsthoff Linder tidligere sagt til Foreldre & Barn. Kan kjæledyr bli smittet av koronaviruset? Koronavirus (covid-19) forekommer i en mengde ulike varianter over hele verden. Noen av disse kan ramme kjæledyrene våre, men det finnes ingen mistanker om at kjæledyr blir syke av det nye koronaviruset. Bestselger Labb: Norges mest solgte hundefôr.

RELATERTE BØKER