Kjenn deg selv som lærer

Kjenn deg selv som lærer - Bente Elisabeth Vetland, Kristin Aase | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bente Elisabeth Vetland, Kristin Aase
DIMENSJON
3,20 MB
FILNAVN
Kjenn deg selv som lærer.pdf
ISBN
8890224017122

BESKRIVELSE

Kjenn deg selv som lærer og øk bevisstheten om hvilke personlige ressurser akkurat du har med deg inn i klasserommet for å skape og bevare gode relasjoner til elevene dine. Her får du oversikt på hva forskningen sier gir effektiv læring - samtidig som den utfordrer deg: Hvordan kan du praktisere forskningsfunnene på en autentisk og energibesparende måte? For å lykkes med bevisstgjøring og utvikling i utøvelsen av læreryrket gir boka deg en innføring i verktøy som Kjernekvadranten: Hva er dine kjernekvaliteter og talent - og hva kan skje med dem når du går i stress? Du får gode metoder for hvordan du kan oppnå egne ønskede endringer, og kjennskap til mulige stresspunkter i kommunikasjon, kroppsspråk og teamarbeid. Kjenn deg selv som lærer gir inspirasjon og verktøy til å gjøre en forskjell i elevens liv. Boka henvender seg til lærerstudenter, lærere og skoleledere.

Her får du oversikt på hva forskningen sier gir effektiv læring - samtidig som den utfordrer deg: ... Som eksempel på nåtidens kjenn-deg-selv-øvelse trekker hun frem prosjektet #365Grateful. Det handler om å ta et bilde hver dag for å lære å sette mer pris på seg selv.

Boken og kursene som tilbys knyttet til boken, som har som formål å gi de som underviser større innsikt i hvordan personligheten preger relasjonen til elever og studenter. Gyldendal Akademisk 2018 Kjenn deg selv som lærer og øk bevisstheten om hvilke personlige ressurser akkurat du har med deg inn i klasserommet for å skape og bevare gode relasjoner til elevene dine. Her får du oversikt på hva forskningen sier gir effektiv læring - samtidig som den utfordrer deg: Hvordan kan du praktisere ... Kjenn deg selv som lærer og øk bevisstheten om hvilke personlige ressurser akkurat du har med deg inn i klasserommet for å skape og bevare gode relasjoner til elevene dine.

RELATERTE BØKER