Entusiasme for endring

Entusiasme for endring - Tore Skandsen, Jarl Inge Wærness, Yngve Lindvig | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Skandsen, Jarl Inge Wærness, Yngve Lindvig
DIMENSJON
6,3 MB
FILNAVN
Entusiasme for endring.pdf
ISBN
6298418269135

BESKRIVELSE

Hvordan kan engasjement og legitimitet for endring skapes? Trenger du konkrete tips til hvordan endringsarbeid i skolen kan organiseres og ledes? Dette er en håndbok for skoleledere og andre som allerede er i gang med, eller som har lyst til å bidra i endringsprosesser og utviklingsarbeid i skolen.Boken kan leses i sin helhet, eller brukes som oppslagsverk. Rådene og eksemplene som benyttes i boken kommer delvis fra relevant forskning, men mye er også basert på mange års erfaringer fra skoleutviklingsarbeid. Her finner du hjelp og inspirasjon til hvordan du kan definere, prøve ut, evaluere og sette i drift nødvendige endringer. I endringsprosesser støter man ofte på utfordringer. Forfatterne kommer med konkrete forslag til metoder og måter disse kan løses på. Boken egner seg også som pensum i ulike utdanninger som fokuserer på utdanningsledelse, for eksempel rektorskolen. Om du jobber med utdanning og ønsker forbedring, er dette boken for deg!

Se flere bøker fra Tore Skandsen. Foto: Nina Aldin Thune. Bergenskonferansen.

Hvordan kan engasjement og legitimitet for endring i barnehagen skapes? Trenger du konkrete tips til hvordan endringsarbeid i barnehagen kan organiseres.. Entusiasme for endring i barnehagen. Av V.

RELATERTE BØKER