Kunstner i den flytende verden

Kunstner i den flytende verden - Kazuo Ishiguro | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kazuo Ishiguro
DIMENSJON
12,67 MB
FILNAVN
Kunstner i den flytende verden.pdf
ISBN
6310625867979

BESKRIVELSE

Verdenskrigen er over, og Japan skal bygge opp sine ødelagte byer og tilpasse seg en ny posisjon i en forandret verden. Masuji Ono var en respektert maler før krigen. Hans egne seirer, for ikke å snakke om hans idealer og hele hans tankegang, er ikke gyldige lenger. Fortiden hans skaper vanskeligheter for datterens ekteskapsplaner. Dattersønnen illustrerer konflikten på sitt vis: han vil heller lese om Lone Ranger enn høre bestefaren fortelle om samuraiene i det gamle Japan.Den flytende verden - som er navnet på det gamle gledeskvarteret, med tehus, barer og geishaer - jevnes med jorden for å gi plass til ny bebyggelse. Det er nok et tegn til maleren om at hans tid er ute.Kazuo Ishiguro ble belønnet med den prestisjetunge Whitbread-prisen for denne romanen, hans andre.Han fikk Nobelprisen i litteratur i 2017.

Hans egne seirer, for ikke å snakke om hans idealer og hele hans tankegang, er ikke gyldige lenger. Kjøp 'Kunstner i den flytende verden' av Kazuo Ishiguro fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788202582531 Den flytende verden - som er navnet på det gamle gledeskvarteret, med tehus, barer og geishaer - jevnes med jorden for å gi plass til ny bebyggelse.

Han fikk Nobelprisen i litteratur i 2017. Kjøp Kunstner i den flytende verden fra Tanum Verdenskrigen er over, og Japan skal bygge opp sine ødelagte byer og tilpasse seg en ny posisjon i en forandret verden. Masuji Ono var en respektert maler før krigen.

RELATERTE BØKER