Kjærlighetshistorie, eller Utenom og hjem, eller Et epos

Kjærlighetshistorie, eller Utenom og hjem, eller Et epos - Gine Cornelia Pedersen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gine Cornelia Pedersen
DIMENSJON
9,98 MB
FILNAVN
Kjærlighetshistorie, eller Utenom og hjem, eller Et epos.pdf
ISBN
3575102741856

BESKRIVELSE

Solveig er nettopp blitt gravid da Peer Pedro bestemmer seg for å reise aleine ut i verden. Han er en usannsynlig vakker og litt sorgfull gutt fra Oslo vest, hun er en bygdejente som elsker byen og ikke er redd for den store kjærligheten. De to holder kontakt via epost, men etter hvert slutter Peer Pedro å gi lyd fra seg. Reisen han er på har ingen grenser - han blir tatt av kvinner, får mange penger mellom hendene og kommer til verdens kaldeste sted. Solveig går hjemme med frøet i magen, som etter hvert blir til Frøya i barnevognen. Bildet av Peer Pedro blir svakere, helt til han en dag står i døråpningen igjen med smale øyne. "Kjærlighetshistorie" er en sår, morsom og muligens overnaturlig roman.

Her skriver hun om den kjærligheten som ikke gjør oss til bedre utgaver av oss selv, men som noen likevel holder fast i. 11.12.: Kjøp Kjærlighetshistorie, eller Utenom og hjem, eller Et epos.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjærlighetshistorie, eller Utenom og ... Tilbake til søkeresultater.

RELATERTE BØKER