Kirke - fellesskap - omsorg

Kirke - fellesskap - omsorg - Alf B. Oftestad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alf B. Oftestad
DIMENSJON
7,46 MB
FILNAVN
Kirke - fellesskap - omsorg.pdf
ISBN
3078944251099

BESKRIVELSE

En samlet framstilling av diakoniens historie har i lang tid vært et savn både ved fakulteter, høgskoler og i menigheter. Denne boka er avslutningen på et firebindsverk som beskriver hele diakoniens historie. Dette bindet (bind IV) drøfter diakonien på 1800-tallet fram til vår tid og dens fornyelse i Norden, med bakgrunn i den sosiale oppvåkning i Europa. Diakoniens framvekst gjennom vekkelser, foreninger, institusjoner og utdannelse og forholdet til den offisielle kirke og staten, preget 1800-tallets diakoni helt fram til vår tid. Dagsaktuelle utfordringer drøftes, som flyktning- og innvandringsspørsmål og diakoniens møte med velferdsstaten.

Diakoniens historie IV Alf B. Oftestad Diakoniens historie fra 1800 til begynnelsen av 2000-tallet med vekt på Norden 9788253148663-+ Legg i handlevogn Andre kunder så også på disse bøkene.

Ernst Baasland, Reidar Hvalvik ... Kirke - fellesskap - omsorg: Diakoniens historie. Arrangementet er avsluttet.

RELATERTE BØKER