Følg meg

Følg meg - David Platt | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Platt
DIMENSJON
6,21 MB
FILNAVN
Følg meg.pdf
ISBN
7154121938877

BESKRIVELSE

«Følg meg!» sier Jesus. To enkle ord som forandrer alt. Følger du Jesus, vil du aldri kjede deg. Du vil alltid ha et mål og en mening med livet. Du vil aldri mangle glede. Men det koster. Kallet fra Jesus er en ordre om å gi slipp på livet. David Platt mener den vestlige kulturen har sugd livskraften ut av kristendommen. Det vi sitter igjen med, er en tam versjon av evangeliet ? en versjon så spiselig at det ikke synes virkelig lenger.

Men den som mister sitt liv for min skyld, skal finne det. Hva vil det gagne et menneske om det vinner hele verden, men taper sin sjel? Han sa til dem: «Kom, følg meg, så vil jeg gjøre dere til menneskefiskere!» Straks lot de garnet ligge og fulgte ham.

Her deler jeg både lekre matbilder, men også bak skjermen om livet om holistisk ernæringselsker med en lidenskap for velvære, familieliv og personlig. Facebook.

RELATERTE BØKER