Fjellgraven

Fjellgraven - Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt
DIMENSJON
3,10 MB
FILNAVN
Fjellgraven.pdf
ISBN
1591777806594

BESKRIVELSE

To venninner på fottur i Jämtland gjør et makabert funn. En skjeletthånd kommer til syne ved et elveleie og det viser seg at skrenten skjuler seks lik ¿ to av dem barn.Rikspolitikommisjonen blir tilkalt. Hele teamet, inkludert Sebastian Bergman, begir seg til Jämtland. Vanja også. To av likene er et nederlandsk par, de fi re andre en ukjent familie som ingen har meldt savnet. Alt tyder på at alle har blitt drept og begravet samtidig.Det er mye som ikke stemmer. Fjellgravens hemmeligheter sitter langt, langt inne."Fjellgraven" er tredje bok i serien om den sexmisbrukende og traumatiserte kriminalpsykologen Sebastian Bergman. Bergman ble øyeblikkelig en stor leserfavoritt. Serien fikk en pangstart med "Mannen som ikke var morder" (på norsk i 2011), deretter fulgte "Dødens disippel" (på norsk 2012).

En skjeletthånd kommer til syne ved et elveleie, og det viser seg at skrenten skjuler seks lik - to av dem barn. Kjøp Fjellgraven fra Bokklubber To venninner på fottur i Jämtland gjør et makabert funn. En skjeletthånd kommer til syne ved et elveleie og det viser seg at skrenten skjuler seks lik ¿ to av dem barn.

Rikspolitikommisjonen blir tilkalt. Carl Einar Michael Carlsson Hjorth (født 13. mai 1963 i Visby) er en svensk regissør, filmprodusent, manusforfatter og krimforfatter..

RELATERTE BØKER