Født sensitiv

Født sensitiv - Märtha Louise, Elisabeth Nordeng, Kristin M. Hauge | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Märtha Louise, Elisabeth Nordeng, Kristin M. Hauge
DIMENSJON
4,76 MB
FILNAVN
Født sensitiv.pdf
ISBN
4431171764058

BESKRIVELSE

Ekstra sensitive mennesker lever sterkere - på godt og vondt. Det er lett å bli overveldet og kalt overfølsom i en tid med mye støy, endringer og tidspress. I denne boken forteller prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng for første gang sin helt personlige historie om livet som høysensitiv, og om hvordan det medfødte personlighetstrekket er blitt en styrke. Det handler om den spesielle sansevarheten som barn, skjørheten som ungdom og følsomheten som voksen og mamma. Gjennom møter med andre høysensitive kvinner og menn, forskere og fagfolk gir de et nytt bilde av hvordan «følelsesmennesker» ser verden, og hvordan de lærer seg å finne sin beste plass i den.Boken inneholder også øvelser som kan hjelpe dem som er ekstra følsomme til å få en bedre hverdag.Født sensitiv er skrevet i samarbeid med journalist Kristin M. Hauge.

Tidligere utviklingsredaktør og utgavesjef i KK; Jobbet 13 år i VG. Elisabeth Nordeng høysensitivitet Kristin M.

Jeg tror ikke han er særlig sensitiv heller, det virker ikke som han har forstått boka. Dagbladet ga boka en treer, og mener den er mest interessant som skildring av Marthas oppvekst. Kjøp Født sensitiv fra Bokklubber Med følsomt blikk på verden Ekstra sensitive lever sterkere - på godt og vondt.

RELATERTE BØKER