Den indigoblå alven Iris

Den indigoblå alven Iris - Daisy Meadows | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Daisy Meadows
DIMENSJON
11,6 MB
FILNAVN
Den indigoblå alven Iris.pdf
ISBN
2677318377038

BESKRIVELSE

En eventyrlig serie for jenter! I dette unike fargesprakende universet tas magien på alvor. Jenter inspireres til å være kreative og til å ha tro på seg selv. I de syv første bøkene i serien møter vi regnbuealvene, som representerer alle fargene i regnbuen. De er ansvarlige for å holde fargene i Alveland skinnende og klare. Men når alvene blir forvist av Frank Frost til Regnbueøya, mister Alveland fargene. Klarer Rakel og Kirsten å finne alle regnbuealvene og bringe dem tilbake? Samler du alle syv bøkene i serien, kommer fargene tilbake i Alveland. Den indigoblå alven Iris er sjette bok i serien.

EAN 9788251626644 Serie Regnbueøya (6) Språk Bokmål Sider 74. Utgave 1 ... Men når alvene blir forvist av Frank Frost til Regnbueøya, mister Alveland fargene.

tilbud på bøker og produkter! nye ... Den indigoblå alven Iris. Regnbueøya / Daisy Meadows.

RELATERTE BØKER