Bedriftsutvikling og innovasjon

Bedriftsutvikling og innovasjon - Jon-Arild Johannessen, Johan Olaisen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon-Arild Johannessen, Johan Olaisen
DIMENSJON
10,70 MB
FILNAVN
Bedriftsutvikling og innovasjon.pdf
ISBN
2609703873850

BESKRIVELSE

Økonomisk vekst er avhengig av endringer både i teknologi, organisering og måten arbeidet blir utført på. Innovasjon er en hovedfaktor i økonomisk vekst. den økonomiske dynamikken i et samfunn er helt avhengig av innovasjon. For at en bedrift skal være konkurransekyktig i et stadig mer turbulent og sammensatt marked, er man avhengig av å vite noe om de faktorer som igangsetter og opprettholder innovasjoner. For at det offentlige skal kunne styre den økonomiske politikken, slik at innovasjoner skjer kontinuerlig, er men også avhengig av å vite hvilke faktorer som fremmer, og hvilke som hemmer innovasjonskapasiteten i virksomheter.Denne boken fokuserer på følgende spørsmål: -Hvilke kritiske innovasjonsfaktorer (KIF) fremmer, eventuelt hemmer bedriftsutviklin og innovasjon?

Sammendraget tar for seg delkapitlene 2.1, 2.2, 2.5, 2.6 og 2.7 (ekskludert 2.3-2.4), og redegjør blant annet for begrepet innovasjon, innovasjonsprosesser og bedriftskulturer. Innovasjon Norge kan fastsette ytterligere krav til søknaden og sette vilkår for tilskuddet. Her kan du lese resten av Forskrift om midler til investering og bedriftsutvikling i landbruket (Lovdata.no) Søknadsskjema.

Din bedrift … Bedriftsutvikling Les mer » Pris: 350,-. heftet, 2007.

RELATERTE BØKER