Avhendingslova

Avhendingslova Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,43 MB
FILNAVN
Avhendingslova.pdf
ISBN
1792906169251

BESKRIVELSE

Fagbokforlaget utgir særtrykk av enkeltlover fra Norges Lover i samarbeid med Lovsamlingsfondet, Det juridiske fakultet, UiO og Lovdata. Særtrykkene inneholder både faglige og historiske noter og oppdateres fortløpende ved lovendringer. De faglige notene er utarbeidet av jurister som er eksperter på det aktuelle fagområdet og helt nødvendige for den som skal orientere seg i lovverket. De faglige notene er rettighetsbelagte og ligger ikke gratis på Lovdata, slik de historiske notene gjør.

DN mener: Regjeringen vil endre loven for å gjøre boligkjøp tryggere, men ekspertene advarer om at noe helt annet kan være resultatet. Ukens Tips: Ny høyesterettsdom - mangelsbegrepet i avhendingsloven Høyesterett har nylig avsagt en dom som klargjør når det foreligger en mangel etter avhendingsloven § 3-9, og vi ser noe nærmere på denne dommen i dette Ukens tips. Avhendingslova § 3-9 regulerer mangler ved kjøp som er gjort med "som den er"-forbehold. Dette er et generelt forbehold hvor selger ikke ønsker å hefte for eventuelle skjulte mangler.

Se loven på lovdata.no. Tilhørende tolkningsuttalelser § 2-11 - Tolkningsspørsmål om avhendingslova § 2-11; Justis- og beredskapsdepartementet. Stor risiko ved boligkjøp uten tilstandsrapport - Kravene til takstmenn og tilstandsrapporter skjerpes kraftig.

RELATERTE BØKER