Rytmens pedagogikk; i barnehagen

Rytmens pedagogikk; i barnehagen - Anne Berg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Berg
DIMENSJON
10,9 MB
FILNAVN
Rytmens pedagogikk; i barnehagen.pdf
ISBN
5664377887965

BESKRIVELSE

I all bevegelse er det en viss form for rytme. Når vi løper, hopper, klatrer, svømmer og går på ski, er det en rytme. Rytme innehar en makt som påvirker våre sanser. Med rytme som pedagogikk aktiveres hele kroppen, nervesystemet bygges og hjernen utvikles på en allsidig måte. Boka gir et innblikk i hjernens betydning for hvordan rytme og språk, læring og konsentrasjon henger sammen, samt en mengde praktiske eksempler som kan gjennomføres i barnehagen.

denne tredje delen gir et kunnskapsgrunnlag gjennom en kortfattet Barnehagepedagogikk er for deg som arbeider i barnehage, med annen treårig pedagogisk utdanning enn førskolelærerutdanning, og som ønsker å kvalifisere deg til pedagogisk ledelse i barnehagen. Sammen med studiet i småbarnspedagogikk (30stp) vil det kunne kvalifisere til ansettelse i stilling som pedagogisk leder. Artikkelen gir et innblikk i prosjektet «Inkluderende miljø for alle barn i barnehagen».

De fleste barn trives i barnehagen, men noen gjør det ikke. Kjeld Rasmussen fra Dansk Pædagogisk Forum og Udviklingsforum skriver her om trygge og utrygge barn i barnehagen. Barnehagen er en arena for lek og læring.

RELATERTE BØKER