Opplæring i arbeidslivet

Opplæring i arbeidslivet - Ilmi Willbergh, Jorunn H. Midtsundstad, Aslaug Kristiansen, Gjert Langfeldt, Kaare Skagen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ilmi Willbergh, Jorunn H. Midtsundstad, Aslaug Kristiansen, Gjert Langfeldt, Kaare Skagen
DIMENSJON
5,41 MB
FILNAVN
Opplæring i arbeidslivet.pdf
ISBN
5204176874392

BESKRIVELSE

Denne boka gir grunnleggende didaktisk kunnskap til studenter som skal jobbe med opplæring og kompetanseutvikling i arbeidslivet. Den er også rettet mot deg som allerede arbeider med slike oppgaver, og som ønsker å utvikle din didaktiske kompetanse. Hvordan du kan tenke og handle didaktisk, blir illustrert med eksempler fra private bedrifter, offentlige etater og sykehus. Bokas ulike kapitler tar for seg: - den opplæringsansvarliges profesjonelle identitet - hvordan ta utgangspunkt i organisasjoner for å drive opplæring - arbeid med å gjøre opplæringens innhold relevant for de lærende - kompetanseutvikling i pedagogisk sammenheng - hvordan didaktisk kunnskap gir et godt grunnlag for å drive veiledning og coaching - hvordan verdimessige avgjørelser gjør seg gjeldende i opplæringspraksis Forfatterne er pedagoger og arbeider ved Universitetet i Agder og Høgskolen i Oslo og Akershus.

Tall fra SSB viser at 55% av befolkningen deltok i «ikke formell opplæring» i løpet av de siste 12 månedene. Flesteparten av disse deltok på kurs … Fortsett Flere kurs er feil kurs.

kr. er no delt ut. Videregående skole, den delen av videregående opplæring som foregår i skolen, til forskjell fra den yrkesfaglige delen som foregår som opplæring i arbeidslivet.

RELATERTE BØKER