Nasjonalsatanisten

Nasjonalsatanisten - Erlend Erichsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erlend Erichsen
DIMENSJON
10,47 MB
FILNAVN
Nasjonalsatanisten.pdf
ISBN
7666605428218

BESKRIVELSE

Salgssuksessen om det norske Black Metal-miljøet - nå i pocket!Vi møter den karismatiske og sterke Vinterblod og hans venn Ljåvold, fra deres første flørt med de mørke kreftene, til de selv slår gjennom med bandet Stormvold.Svart, intelligent, mørkt, ukristelig, enormt og nasjonalt - This is true Norwegian Black Metal!

Svart, intelligent, mørkt, ukristelig, enormt og nasjonalt - This is true Norwegian Black Metal! Kjøp den på Platekompaniet.no "Nasjonalsatanisten" er en roman fra det norske Black Metal-miljøet, et av Norges mest suksessrike musikkmiljøer noen gang. Vi møter den karismatiske og sterke Vinterblod og hans venn Ljåvold, fra deres første flørt med de mørke kreftene, til de selv slår gjennom med bandet Stormvold. I oktober debuterer Erlend Erichsen, tidligere trommeslager i Gorgoroth og Molested, med black metal-romanen Nasjonalsatanisten.

Da debuterer Erlend Erichsen (30) med sin bok om Black Metal-miljøet i Bergen. Vi antar at Erlend Erichsen, forfatteren av boken Nasjonalsatanisten, er korrekt sitert, og slutter at han har satt seg fore å skrive en kontrafaktisk bandbiografi - historien om ideologien og musikken til et band som kunne ha eksistert. Han dikter opp bandet Stormvold, et band som ikke ble dannet i Bergen høsten 1993, og som ikke albumdebuterte med skiva Marching into Hell i 1995. Nasjonalsatanisten : roman.

RELATERTE BØKER