Mette-Marit; prinsesse av folket

Mette-Marit; prinsesse av folket - Monica Aafløy Hansen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Monica Aafløy Hansen
DIMENSJON
4,47 MB
FILNAVN
Mette-Marit; prinsesse av folket.pdf
ISBN
2341295201241

BESKRIVELSE

En prinsesse av folket, en hyllest til Mette-Marit i forbindelse med 10 års jubileet.Denne boka dekker det ti år lange eventyret som begynner med at en ukjent alenemor fra Kristiansand, Mette-Marit Tjessem Høiby, gifter seg med sin prins Haakon 25. august 2001. I løpet av de ti årene har hun blitt en respektert og høyt beundret prinsesse i et tradisjonsrikt og særegent nordisk monarki. Boka inneholder praktfulle fotografier tatt av Aasta Børte, Skandinavias fremste kongelige fotograf. Monica Aafløy Hansen, hoffreporter og journalist, har skrevet bildekommentarer. Gjennom fotografier og tekst skildrer de denne moderne kongelige kjærlighetshistorien fra trappene foran Oslo domkirke via Mosambik, Malawi og Svalbard til Buckingham Palace og New York Plaza.

Mette-Marit ble gift med kronprins Haakon 25. august 2001.Kronprinsessen har tre barn: Marius Borg Høiby (født 1997), prinsesse Ingrid Alexandra (født 2004) og prins Sverre ... Kong Harald, dronning Sonja, kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus dukket opp på slottsbalkongen like før klokken 13. Vanligvis på 17.

Da hadde de allerede vært sammen i fem år, men det var uansett ikke lett for Sofia å bli godtatt av folket. Før hun ble kongelig, var hun nemlig med i den svenske versjonen av «Paradise Hotel», noe mange ikke mente passet seg for en kommende ... I dag fyller kronprinsesse Mette-Marit 46 år, og det må selvfølgelig feires.

RELATERTE BØKER