Læringsnøkkelen

Læringsnøkkelen - Britt Fadnes, Kirsti Leira, Per Brodal | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Britt Fadnes, Kirsti Leira, Per Brodal
DIMENSJON
3,79 MB
FILNAVN
Læringsnøkkelen.pdf
ISBN
1899577101659

BESKRIVELSE

Boka tar utgangspunkt i ny forskning om kroppens muligheter til å påvirke et samarbeid mellom de ulike nettverkene i hjernen. Målet er å få i gang grunnleggende læringsprosesser. Forfatterne prøver ut og erfarer hvordan et gunstig samspill mellom bevegelser, balanse og læring åpner for et smidig nettverkssamarbeid. Når man lykkes i å veilede pasienten til et slikt samspill, ser en hvordan pasientens symptomer reduseres. Pasienten lærer å ta hånd om livet sitt på en overkommelig måte. Evnen til å bestemme selv utvikles. Energien kommer tilbake. Men for å lykkes, kreves det egeninnsats. Boken er skrevet for fysioterapeuter og andre grupper av helsepersonell innen psykisk og somatisk helsearbeid. Fordi mye av fagstoffet formidles konkret og hverdagslig, vil også mennesker som kjenner symptomene på egen kropp ha nytte av boken.

He brings rare clarity and insight to research evidence; a breadth and depth of exemplar that connects with the lived lives of teachers & leaders; and a sense of story and humour that makes learning so much more memorable and sustainable. I Læringsnøkkelen har forfatterne forlatt tradisjonell psykomotorisk fysioterapi, respirasjonen er ikke vektlagt, og fagets nestorer finnes ikke i referanselisten. Det er naturlig at de tar utgangspunkt i nevrobiologi for forståelse av smerte og atferdsendring. Flere av våre serier finnes som e-bøker! Den første e-boken i alle seriene er gratis. Vår pris 399,-(portofritt).

Å lese Læringsnøkkelen var en litt merkelig opplevelse. Læringsnøkkelen Britt Fadnes, Kirsti Leira, Per Brodal (Heftet) Tips en venn 345 kr Antall . Kjøp.

RELATERTE BØKER