Liljene på marken

Liljene på marken - Dag Gustav Gundersen Storla | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Gustav Gundersen Storla
DIMENSJON
7,67 MB
FILNAVN
Liljene på marken.pdf
ISBN
7858470824320

BESKRIVELSE

Året er 1888. Josefine har lagt hjembyen Stavanger bak seg og er i ferd med å ta fatt på den lange båtreisen til New York. Derfra bærer det videre med jernbane til Dakota - der Alvin venter. Der et nytt liv venter. Hjemme i Stavanger arbeider Andreas iherdig med å få skreddervirksomheten til å lykkes. Han griper muligheter når de byr seg, og styrer målrettet frem mot en trygg posisjon blant byens forretningsdrivende. I denne tredje og avsluttende romanen om søskenparet Josefine og Andreas følger vi de to inn i et nytt århundre. På hver sin side av Atlanteren opplever de at drømmer formes, og drømmer brister. De to første bøkene i serien om søskenparet er Snøklokkevals og Lusablomster.

Kjøp boken Liljene på marken av Dag Gustav Gundersen Storla (ISBN 9788252003765) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Bruun, Anne Mette Hansen og Finn Gredal Jensen Førstetrykket, 1849 Kierkegaards kladdemateriale Renskrift i Kierkegaards hånd (trykmanuskript) Førstekorrekturen til A Andenkorrekturen til A Andettrykket, 1854 ... «Liljene på marken» ARBEIDSLEDIGHET. Prisstigning.

RELATERTE BØKER