Knoklenes arv

Knoklenes arv - Dolores Redondo | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dolores Redondo
DIMENSJON
11,24 MB
FILNAVN
Knoklenes arv.pdf
ISBN
5552779090081

BESKRIVELSE

Amaia Salazar er sjef for kriminalpolitiet i Baztán-distriktet. Hun er bosatt i Pamplona med sin amerikanske ektemann James og er snart mamma til sin førstefødte. Hun skal være tilstede i en rettssak, men den tiltalte tar sitt eget liv like før saken starter. Han etterlater en lapp til Amaia. På den står det Tarttalo, som betyr enøyd troll. Noen måneder etter fødselen blir Amaia kalt til Arizkun, like utenfor hjemstedet Elizondo. Den lokale kirken har blitt vandalisert, og man har funnet noen beinrester ved alteret. Restene viser seg å være etter et barn. Amaia blir satt til å etterforske saken, som fører henne inn i kjernen av menneskenes ondskap.Knoklenes arv er andre bok i Baztan-trilogien.

Handlingen starter i rettssalen den dagen rettssaken mot gjerningsmannen fra forrige bok, Den usynlige vokteren, starter. Knoklenes arv er andre bok i Baztan-trilogien. LES MINDRE Alternative utgaver.

Hun skal være tilstede i en rettssak, men den tiltalte tar sitt eget liv like før saken starter. Knoklenes arv er andre bok i Baztan-trilogien. FAKTA Utgitt: 2015 Forlag: Cappelen Damm Innbinding: Innbundet Språk: Norsk Bokmål Sider: 504 ISBN: 9788202454074 Utgave: 1.

RELATERTE BØKER