Knoklenes arv

Knoklenes arv - Dolores Redondo | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dolores Redondo
DIMENSJON
4,36 MB
FILNAVN
Knoklenes arv.pdf
ISBN
8486369991948

BESKRIVELSE

Amaia Salazar er sjef for kriminalpolitiet i Baztán-distriktet. Hun er bosatt i Pamplona med sin amerikanske ektemann James og er snart mamma til sin førstefødte. Hun skal være tilstede i en rettssak, men den tiltalte tar sitt eget liv like før saken starter. Han etterlater en lapp til Amaia. På den står det Tarttalo, som betyr enøyd troll. Noen måneder etter fødselen blir Amaia kalt til Arizkun, like utenfor hjemstedet Elizondo. Den lokale kirken har blitt vandalisert, og man har funnet noen beinrester ved alteret. Restene viser seg å være etter et barn. Amaia blir satt til å etterforske saken, som fører henne inn i kjernen av menneskenes ondskap.Knoklenes arv er andre bok i Baztan-trilogien.

Amaia Salazar er sjef for kriminalpolitiet i Baztán-distriktet. Hun er bosatt i Pamplona med sin amerikanske ektemann James og er snart mamma ... Kjøp Knoklenes arv fra Bokklubber Amaia Salazar er sjef for kriminalpolitiet i Baztán.

Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 1-3 arbeidsdager Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger. Totalkarakter 4,2 / 5 ... Kjøp Knoklenes arv fra Cappelendamm Amaia Salazar er sjef for kriminalpolitiet i Baztán-distriktet.

RELATERTE BØKER