Hva er psykologi

Hva er psykologi - Carl Erik Grenness | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carl Erik Grenness
DIMENSJON
7,63 MB
FILNAVN
Hva er psykologi.pdf
ISBN
1696638526714

BESKRIVELSE

Forfatteren tar sikte på å presentere psykologi slik at fagfeltet blir tilgjengelig for et større publikum. Samtidig tar han del i en kritisk debatt om hva dette fagområdet egentlig er, og hvilken betydning psykologisk kunnskap har for folk flest og samfunnet som helhet.

Hva er det som har gjort at du er blitt slik du er? Og hva er det som har gjort andre er blitt slik de er? Vi har både likheter og ulikheter. Men som vi ser i denne artikkelen, er unormal psykologi veldig kjent. For å forstå dette feltet må du forstå hva vi mener når vi sier «unormal».

Det lønner seg å jobbe taktisk inn mot eksamen og knekke koden for hva som er relevant så tidlig som mulig. HVA ER PSYKOLOGI? Psykologi er kort sagt, studien av tenkning. Tidligere tenkte forskere og filosofer seg frem kunnskap om psykologien, men i dag har psykologien etablert seg som en ekte vitenskap som tillater oss å trekke slutninger om objektive sannheter, selv for uobserverbare, mentale prosesser. Hva er psykologi? Den moderne psykologien har mange perspektiver.

RELATERTE BØKER