Hitlers rus

Hitlers rus - Norman Ohler | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Norman Ohler
DIMENSJON
9,47 MB
FILNAVN
Hitlers rus.pdf
ISBN
3803462040386

BESKRIVELSE

Da Tyskland angrep Frankrike i 1940, var soldatene utrustet med 35 millioner brukerdoser Pervitin, i dag kjent som det sterkt vanedannende narkotiske stoffet metamfetamin. I Nazi-Tyskland var narkotikapolitikken streng - utad. Arierne skulle leve kjernesunne og rene liv. I virkeligheten var pervitin blitt et dop for hele folket og var tilgjengelig på ethvert apotek som et middel mot depresjon, trøtthet og overvekt: Husmødre, arbeidere, soldater og Føreren selv var påvirket av dopet, som kan føre til paranoia og psykoser. Mot slutten av krigen ble Hitlers aggresjon og krigslyst forsterket og opprettholdt av et tungt narkotikamisbruk. Ohler benytter seg av dokumentasjon fra krigsarkiver som hittil har vært sperret for offentligheten og som kaster et nytt lys over ukjente sider ved hverdagen i nazi-staten på 1930-tallet og grusomhetene som ble begått under den andre verdenskrig. Tyske Norman Ohlers bok har skapt bølger i hjemlandet og er utgitt i mer enn 17 land.

Skip to the end of the images gallery. Skip to the beginning of the images gallery.

Hitler hadde katolske ... Etter å ha kurert Hitler for dårlig mage, får legen Theodor Morell lov til å bruke sine kjemiske miksturer på ham. I løpet av noen uker blir Nazi-Tysklands leder totalt avhengig av legen - og med metamfetamin i blodet starter han andre verdenskrig. Men i motsetning til vår tids millionselgende spekulanter, brukte Grönhagen, Schäfer og deres kolleger sine evner til å understøtte og forklare Hitlers og nazistenes krav om Lebensraum.

RELATERTE BØKER