Gutta i trehuset med 13 etasjer

Gutta i trehuset med 13 etasjer - Andy Griffiths | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andy Griffiths
DIMENSJON
12,10 MB
FILNAVN
Gutta i trehuset med 13 etasjer.pdf
ISBN
2808702334041

BESKRIVELSE

Andy og Terry bor i et trehus. Men det er ikke et vanlig trehus. Det er verdens mest spennende trehus med 13 etasjer der de blant annet har en bowling bane, et gjennomsiktig svømmebasseng, et hemmelig underjordisk laboratorium, en marshmallowsmaskin som skyter godsaker inn i munnen din hver gang du er sulten.Endelig kommer bøkene til Australias mest populære barnebokforfatter på norsk!

Men det er ikke et vanlig trehus. Det er verdens mest spennende trehus med 13 etasjer, en bowling bane, et gjennomsiktig svømmebasseng, et hemmelig underjordisk laboratorium, en marshmallowsmaskin som skyter godsaker inn i munnen hver gang man er sulten.

Bøkene forteller om Andy og Terry som hver gang har som jobb å gjøre ferdig en ny bok med kort tidsfrist, mens de blir distrahert av alle ... Kjøp Gutta i trehuset med 13 etasjer fra CMS Andy og Terry bor i et trehus. Men det er ikke et vanlig trehus.

RELATERTE BØKER