Er det mulig å styre utviklingen?

Er det mulig å styre utviklingen? - Francis Sejersted | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Francis Sejersted
DIMENSJON
7,36 MB
FILNAVN
Er det mulig å styre utviklingen?.pdf
ISBN
5659920427327

BESKRIVELSE

Boka inneholder artikler skrevet i perioden 1988 til 1998. Artiklene diskuterer muligheten for å styre den teknologiske utviklinga, og legger spesiell vekt på utviklinga av det oljeindustrielle kompleks. Sejersted skisserer et grunnlag for en generell politisk teori om teknologi.

«Sosial kompetanse og sosiale ferdigheter er Marius Korsnes har sett på hvilke faktorer som har gjort det mulig å bygge ut en ny energi så raskt. Dette gir også et bilde på hvordan endring styres strategisk i Kina.

For alle hendelser det er mulig å forutse, vil det være mulig å sette opp en kompensasjon (forsikring) og/eller en plan B. I figur 2 er det laget en oppstilling for å nyansere diskusjonen om usikkerhet i en rasjonell situasjon. Språket er dermed det som gjør det mulig for oss mennesker å lære, tenke og kommunisere.

RELATERTE BØKER