Under fremmed himmel

Under fremmed himmel - Ellinor Rafaelsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellinor Rafaelsen
DIMENSJON
10,31 MB
FILNAVN
Under fremmed himmel.pdf
ISBN
6659889834477

BESKRIVELSE

To søstre. To skjebner. Sjalusi, kjærlighet og rivaliseringDa Katrine får vite at farens båt har gått ned, føler hun det som om hele livet, tilværelsen og fremtiden legges i grus. Som om alt hun hadde sett frem til, nå lå foran henne som tusen små glassbiter som ikke lot seg lime sammen igjen.- Kjæreste Katrine ... Nå var det bestemoren som la hendene om skuldrene hennes og prøvde å snu henne mot seg. Katrine strittet imot. Hun ville ikke se på dem. De hadde sikkert den samme sorgen, fortvilelsen og - redselen - i øynene som hun lå der og kjente på. Det ville hun ikke se, for da ville hun bli enda reddere. Enda mer fortvilet.

Sjalusi, kjærlighet og rivalisering Da Katrine får vite at farens båt har gått ned, føler hun det som om hele livet, tilværelsen og fremtiden legges i grus. Som om alt hun hadde sett frem til, nå lå foran henne som tusen små glassbiter som ikke lot seg lime sammen igjen.

- Kjæreste Katrine … Nå var det ... 'Under fremmed himmel' er en perle af en roman, og det er stærkt anbefalelsesværdigt at gå i gang med Parks forfatterskab, der indtil nu tæller elleve udgivelser. David Park er født i Belfast og har vundet indtil flere priser for sit eminente forfatterskab.

RELATERTE BØKER