Tilfeldige tegn på heroisk kjærlighet

Tilfeldige tegn på heroisk kjærlighet - Danny Scheinmann | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Danny Scheinmann
DIMENSJON
5,28 MB
FILNAVN
Tilfeldige tegn på heroisk kjærlighet.pdf
ISBN
3672203962228

BESKRIVELSE

To kjærlighetshistorier - to historier om tap - en stor reise i følelsenes verdenTilsynelatende urelaterte liv tvinnes sammen idet en mann søker trøst etter sin elskedes død, og en annen risikerer livet for å vende tilbake til barndomskjæresten etter mange tiår i krig - begge er usikre på om kjærligheten vil holde dem oppe. I et komplekst skjæringspunkt mellom historie, filosofi og fysikk, kjemper disse to mennene for kjærligheten og dens utrolige evne til å seire over tiden, krigen, til og med døden.1992: På en reise gjennom Sør-Amerika sammen med kjæresten, våkner Leo opp på sykehuset en morgen og oppdager at hun er død. Han klander seg selv for tragedien og blir sugd inn ned i en virvelstrøm av fortvilelse.Men en overraskende hemmelighet leder Leo til en oppdagelse som vil forandre livet hans for alltid.1917: Moritz er en krigsfange på rømmen. Syv tusen kilometer med russiske stepper skiller ham fra hans første kjærlighet. Minnet om henne er det som har holdt ham i livet gjennom blodbad og fangenskap. Krigen kan kanskje være over, men nå står han overfor en farefylt reise og uvissheten om hvorvidt hans elskede fremdeles venter på ham.- Over 200000 solgte eksemplarer i Storbritannia Karakteristikker som fjetrende og hypnotisk - dette er en filmatisk debutroman fra en ny, begavet forfatter. Danny Scheinmanns roman, som er basert på virkelige familiehendelser, tegner et dramatisk portrett av to episke kjærlighetshistorier.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Maisalg på ebøker — fra kun 49,-Nyheter; Topp 10 ebøker; Lydbøker.

... begge er usikre på om kjærligheten vil holde dem oppe.

RELATERTE BØKER