Ta det som en mann

Ta det som en mann - Steinar Ekvik | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Steinar Ekvik
DIMENSJON
3,38 MB
FILNAVN
Ta det som en mann.pdf
ISBN
7506188335722

BESKRIVELSE

Det oppstår lett konflikter fordi menn og kvinner har forskjellige måter å reagere på. I denne boka ser forfatteren nærmere på hva som gjør oss forskjellige og hvilke følger disse ulikhetene får, spesielt i sorg. Har litteraturliste.

41-åringen er en tidligere midtbanespiller, som gjorde sin karriere i Football League. Han har nesten 400 kamper for klubber som Port Vale, Bradford, Carlisle og Darlington. Ok, det er lett å si noe i mot en singel mann, at han for eksempel er en mannssjåvinist.

Austmann Bryggeri inviterer, i samarbeid med Barteløpet Trondheim, til en panelsamtale om menns psykiske helse 2.november. Gjennom panelsamtalen "Ta det som en mann?" ønsker arrangørene å synliggjøre viktigheten av at menn tar vare på sin psykiske helse. I mannsdominerte bransjer opplever man sjeldent at det snakkes om hvordan man egentlig har det.

RELATERTE BØKER