Pensjoner i et nøtteskall

Pensjoner i et nøtteskall - Jan L. Backer, Simen Lium | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan L. Backer, Simen Lium
DIMENSJON
8,43 MB
FILNAVN
Pensjoner i et nøtteskall.pdf
ISBN
9688360292814

BESKRIVELSE

En bok om pensjonsordninger i Norge, henholdsvis privat og offentlig sektor. Pensjoner i et nøtteskall gir leseren en oversikt over pensjonsordninger i Norge og de reglene som gjelder for disse. Først behandles reglene om alderspensjon fra folketrygden, deretter de ulike formene for private tjenestepensjonsordninger samt tjenestepensjonsordninger i offentlig sektor. Forfatterne tar også for seg ordningene for avtalefestet pensjon (AFP) i henholdsvis privat og offentlig sektor samt noen hovedtyper av individuelle pensjonsordninger. Avslutningsvis gis noen betraktninger knyttet til særskilte problemstillinger.

Aksjeskolen Utgivelsesår: 2020 349,00 kr. Legg i handlekurv. En bok om pensjonsordninger i Norge, henholdsvis privat og offentlig sektor.

Først behandles reglene om alderspensjon fra folketrygden, deretter de ulike formene for private tjenestepensjonsordninger samt tjenestepensjonsordninger i ... Pensjoner i et nøtteskall. Pris 415,-5% bonuskroner.

RELATERTE BØKER