Jorda

Jorda - Anita Ganeri, John Malam, Clare Oliver, Adam Hibbert, Denny Robson | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anita Ganeri, John Malam, Clare Oliver, Adam Hibbert, Denny Robson
DIMENSJON
4,59 MB
FILNAVN
Jorda.pdf
ISBN
2758364705013

BESKRIVELSE

Få svar på alt det du har lurt på om planeten vår! I denne boka kan du lese om da jorden ble skapt, når det først oppsto liv på planeten, og hvordan vi som lever i dag, kan ta vare på den. Finn ut hvike dinosaurer som var størst, hvem de første menneskene var, hvorfor det blir flo og fjære, hvordan det blir jordskjelv, og hva som kan skje når temperaturen stiger.

Dette kan også finnes lett ved å benytte seg av omløpstid og rotasjonstid, som du beskriver. Avstand fra jorda. Planetenes avstand fra jordkloden varierer fordi planetene går i forskjellige elliptiske baner rundt Sola.

Den går rundt Solen i en ellipseformet bane (eksentrisitet 0,0167) med en midlere hastighet på 29,8 kilometer i sekundet og bruker et siderisk år (365,2564 døgn) på et omløp. Jorda, også kalla Tellus, Gaia, den blå planeten, terra (frå latin) og verda, er den tredje planeten frå sola og er den største steinplaneten i solsystemet. Jorda er om lag 150 millionar kilometer unna sola.

RELATERTE BØKER