Hallo byen!

Hallo byen! - Anna Fiske | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anna Fiske
DIMENSJON
12,91 MB
FILNAVN
Hallo byen!.pdf
ISBN
8354319358385

BESKRIVELSE

Hallo byen! er laget på samme måte som Hallo jorda!. Vi følger 6 mennesker i byen fra kl 7 til kl. 22. I tillegg kan leseren selv finne andre og se ting som skjer eller forandrer seg fra time til time, bygget som vokser og vokser, julenissen eller mannen som liker flate ting. Bildene vrimler av detaljer. Dette er en bok man kan lese mange ganger og alltid finne noe nytt.

Men vi kan lese bøker som viser hvordan det er inne i byen! Denne boka har Anna Fiske laget. I den ser vi flere bykart som viser hva som skjer, og ting som forandrer seg fra time til time gjennom en hel dag. Hallo! Hallo! Hvordan står det til! - Bare bra.

22. I tillegg kan leseren selv finne andre og se ting som skjer eller forandrer seg fra time til time, bygget som vokser og vokser, julenissen eller mannen som liker flate ting. Hallo Byen! Vi følger 6 mennesker i byen fra kl 7 til kl.

RELATERTE BØKER