Først med det siste

Først med det siste - Alf R. Jacobsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alf R. Jacobsen
DIMENSJON
11,95 MB
FILNAVN
Først med det siste.pdf
ISBN
5943991977607

BESKRIVELSE

Hele historien om NTB - fortalt av en av Norges fremste dokumentarforfattere! Norsk Telegrambyrå oppfattes av folk flest som de offisielle norske nyhetene og har en unik plass i nyhetsbildet. I september fyller NTB 150 år, noe som skal markeres grundig i media. NTBs historie er mer enn en bedriftshistorie. Det er historien om Norge og nasjonens plass i verden. Dette er historien om visjonære gründere, driftige forretningsmenn- og kvinner og mektige motkrefter. NTBs historie løper parallelt med industrialiseringen, flere storkriger og en nærmest total sosial omveltning. Teknologisk har NTB gått fra telegrafer og bud, via fjernskriver, telefoto og satellitt til dagens datakommunikasjon via internett. Den første skrivemaskinen var på plass i 1913. I 1987 gikk redaksjonen over til å jobbe på skjerm. Boken er gjennomillustrert med bidrag både fra NTBs egne arkiver og med illustrasjoner fra andre kilder i inn- og utland.

Jacobsen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788282115124 Nyhetsnettsted med over 1.4 millioner daglige lesere.

Maskinparken på Institutt for produktdesign har fått et nytt, eksklusivt tilskudd. Denne måneden flyttet nemlig Skandinavias eneste metallprinter av sitt slag inn på Kjeller, til stor glede for både studenter, ansatte og næringsliv. Først med det siste NTB i nyhetenes tjeneste gjennom 150 år : 1867-2017.

RELATERTE BØKER