Følelser og fornuft

Følelser og fornuft - Mats Uldal | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mats Uldal
DIMENSJON
11,36 MB
FILNAVN
Følelser og fornuft.pdf
ISBN
3262565495808

BESKRIVELSE

Ny serie - LYTT TIL LIVETHør sterke beretninger til ettertanke og inspirasjon. Bøkene er skrevet i fortellende form, og egner seg spesielt godt i lydformatet. Flere av forfatterne leser selv, og gjør innholdet ekstra medrivende.Rigmor Galtung gir depresjon et ansikt, og Arnhild Lauveng forteller om en tilværelse inn og ut av psykiatrisk avdeling. Mats Uldal lærer bort teknikker for å kurere ulike hverdagsfobier, og den anerkjente selvhjelpseksperten Louise Hay, lest av Kirsti Grundvig, gir en innføring i hvordan du selv kan kurere dine problemer.Følelser og fornuftTankefeltteknikker er en moderne metode som kombinerer Østens kunnskap om kroppens energibaner og tradisjonell tankegang innen psykologi. TFT bruker de samme energibanene som ligger til grunn for akupunktur og soneterapi. Ved å banke på spesielle punkter i kroppens energibaner skapes sinnsro i stedet for følelsesmessig og fysisk ubehag. Metoden hjelper for smerter, fobier, traumer, redsel mv. En enkel metode for hjelp til selvhjelp uten kjente uønskede virkninger! Vinteren 2011 kommer serien Følelser og fornuft på TVNorge med Mats Uldal som programleder. Lær hvordan metoden også kan hjelpe deg!

Hvalfangst i Japan (Foto: Istockphoto) Men, ti år etter har fangstmotstanderne vunnet fram. Etter lange diskusjoner vedtar IWC i 1982 et moratorium, som settes i verk i 1986. Fornuft og følelser.

Hvalfangst i Japan (Foto: Istockphoto) Men, ti år etter har fangstmotstanderne vunnet fram. Etter lange diskusjoner vedtar IWC i 1982 et moratorium, som settes i verk i 1986. Fornuft og følelser.

RELATERTE BØKER