Fartøystjenesteleie

Fartøystjenesteleie - Ivar Alvik | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ivar Alvik
DIMENSJON
12,32 MB
FILNAVN
Fartøystjenesteleie.pdf
ISBN
2905610310228

BESKRIVELSE

Denne boken behandler noen av de mest grunnleggende risikospørsmålene i kontrakter om rigg- og fartøystjenester i offshorepetroleumsvirksomhet. Disse kontraktene kjennetegnes ved at de gjerne inngår i komplekse offshoreoperasjoner og ofte er utformet etter modell av kontraktstandarder for offshorekonstruksjon og -installasjon. Samtidig er vederlaget i kontraktene gjerne basert på dagrater. Formålet med boken er i lys av dette både å analysere kontraktenes grunnleggende natur og gjøre rede for hvilken bakgrunnsrett og alminnelige prinsipper de aktualiserer. Boken vil være nyttig for advokater og andre som jobber med kontrakter innenfor shipping og offshorenæringen. Ivar Alvik (dr. juris 2007) er førsteamanuensis ved Nordisk institutt for sjørett, Universitetet i Oslo. Han har flere års erfaring som praktiserende advokat og arbeider særlig med kontraktsrett innenfor offshore- og energisektoren, petroleumsrett, internasjonal investeringsrett og internasjonal voldgift.

197. 60: Her kan man likevel selvfølgelig tenke seg at begge parters ytelser under kontrakten er realytelser, for eksempel ved avtaler om bytte eller ved ulike typer samarbeidsavtaler.

Vi gir deg norske og ... Fartøystjenesteleie : om bakgrunnsrett og risikofordeling ved tidsbaserte fartøystjenester. Pris 749,-Flere utgaver > Legg i .

RELATERTE BØKER