Det vi sier til hverandre

Det vi sier til hverandre - Henrik Syse | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henrik Syse
DIMENSJON
12,52 MB
FILNAVN
Det vi sier til hverandre.pdf
ISBN
6234900518477

BESKRIVELSE

Hvorfor er det så viktig med ytringsfrihet uten begrensninger? Syse forsvarer en vid og robust ytringsfrihet samtidig som han bruker sin erfaring innen yrkesetikk og presseetikk - og også eksempler fra hverdagens etikk - til å argumentere for viktigheten av etiske grenser og moralsk ansvar. Målet med boken er ikke bare å si noe om politikk og samfunnsliv, men også å utfordre rundt bruken av ord og tale i hverdagens mange møter.

Det var litt av poenget med gruppen, at man ikke skal måtte grue seg for å spørre om hjelp, sier hun. Omtanke for hverandre. Henrik Syse lanserer sin nye bok Det vi sier til hverandre.Om tanke, tale og toleranse, og vi ønsker i den anledning velkommen til frokostseminar i PRIOs lokaler..

Hun har skrevet bok om folk som har kommet ut av kriser. - Så det var lurt å øve, sier Aarbakk. Firhjuling- og traktortoget går fra Åmotsdal kirke, opp til bygdemuseet og tilbake igjen.

RELATERTE BØKER