Kunsten å tryne

Kunsten å tryne - Jan Tore Noreng | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Tore Noreng
DIMENSJON
6,53 MB
FILNAVN
Kunsten å tryne.pdf
ISBN
2582878115927

BESKRIVELSE

«Det er lett for ei jente. Hun kan påstå hva hun vil. Hun kan fortelle om ting som egentlig aldri skjedde.»Da skolen begynner igjen etter sommeren, har noe forandret seg. Plutselig vil de mest populære jentene i klassen henge med Samuel og Jonas. Men Samuel klarer bare å tenke på den mystiske jenta han møtte på byggeplassen. Hvem er hun? Og hvordan kan han komme i kontakt med henne? Samtidig setter den nye populariteten vennskapet mellom Jonas og Samuel på prøve. Hva skjedde egentlig på festen da Samuel dro tidlig? Den festen da Jonas ble igjen? En historie om å trene til det sitter, om mystiske jenter og om hvem som egentlig snakker sant.

Passer for: Ungdom Språk: Bokmål Innleser: Sebastian Myers. Hør utdrag Fra forlagets omtale: Da skolen ... Kunsten å tryne.

Hun kan fortelle om ting som egentlig aldri skjedde.» Da skolen begynner igjen etter sommeren, har noe forandret seg. Plutselig vil de mest ... KUNSTEN Å TRYNE "Det finnes ingen bedre læremester enn å tryne, det vet alle som driver med parkour.

RELATERTE BØKER