Kentuki

Kentuki - Samanta Schweblin | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Samanta Schweblin
DIMENSJON
6,99 MB
FILNAVN
Kentuki.pdf
ISBN
5086773376407

BESKRIVELSE

I Kentuki blir vi introdusert for datakjæledyrstypen kentuki. En kentuki er et digitalt kjæledyr som styres av en annen person et annet, ukjent sted i verden. Kentukien kan kommunisere fordi vedkommende «i den andre enden» kan se eierens verden på sin skjerm og styre den. Eksempler på kommunikasjon kan være f.eks. være å lage lyder, peke på ting, utføre kjærtegn eller tegn på motstand. Når man kjøper seg en kentuki, vet man altså ikke hvem som «er inni den», det er en del av poenget. Den som styrer kentukien vet heller ikke hvor i verden kentukien befinner seg, dette er kunnskap man får etterhvert som kentukien blir en del av sitt nye hjem.Gjennom tilsynelatende harmløse og søte databamser gir kentukiene deg tilgang til andres private liv. Og via slike skamløse blikk oppdager vi at det å stole på fremmede kan føre til fantastiske eventyr, overraskende kjærlighet eller total skrekk.

Está ubicado en la región Sur del país, división Centro Sureste.Limita al norte con el río Ohio que lo separa de Illinois (al noroeste), Indiana y ... Kentucky. 39K likes.

Grenser til Missouri i vest, Illinois, Indiana og Ohio i nord, West Virginia i øst, Virginia i sørøst og Tennessee i sør. Kentucky har et totalt areal på cirka 104 660 kvadratkilometer, og har 4 454 189 innbyggere (US Census, 2017). Kentucky Horsewear développe des produits visant à protéger les chevaux et les chiens, ce qui n'aurait pas de sens si cela amenait à blesser d'autres animaux.

RELATERTE BØKER