I Jesu fotspor

I Jesu fotspor - Peter Walker | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Walker
DIMENSJON
6,11 MB
FILNAVN
I Jesu fotspor.pdf
ISBN
3140629210428

BESKRIVELSE

Bli med en bibelforsker på en reise i Jesu fotspor! Mange milliarder mennesker over hele planeten har hørt om Jesus Kristus, forkynneren fra Nasaret. Men hvor mange har muligheten til å følge i Hans fotspor og besøke stedene i Det hellige land? Denne boken gir leserne denne muligheten uansett om de planlegger å besøke Israel eller ikke. Det er en reisehåndbok både for deg som kan dra dit, og deg som ikke kan. I Jesu fotspor inneholder fargefotografier, kart og skjemaer og den mest oppdaterte kunnskapen, og er en fascinerende og fengslende håndbok om Jesu liv. Den gir leserne en unik innsikt i den virkelige verden som Han levde i.

Tidligere […] Gå i Jesu fotspor. Å reise i Israel er en opplevelse for livet, men hva om din reise også kunne forandre ditt og andres liv for alltid? I landet hvor nærmest hver eneste stein er av historisk betydning finnes det en liten gruppe Jesustroende i dette landet.

Flere bøker av Peter Walker: Historien om Det hellige land. Jesus-Ruta er også inspirert av et lite, men ofte upåaktet bibelvers fra Matteusevangeliet: Han forlot Nasaret og bosatte seg i Kapernaum, ved sjøen (Matt 4,13). Ruta er lagt opp for fire dager, med en vandring på ca 15 km per dag: Fra Nasaret via den romerske ruinen Sepforis og over til Kana, der Jesus en gang gjorde vann til vin i et bryllup. Andakter fra Radio Filadelfia Kristiansand med tema: I Jesu fotspor.

RELATERTE BØKER