Historier om trøst

Historier om trøst - Ida Hegazi Høyer | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ida Hegazi Høyer
DIMENSJON
11,3 MB
FILNAVN
Historier om trøst.pdf
ISBN
9612233682391

BESKRIVELSE

Tre byer. Tre møter. Tre historier. «Det er aldri tilfeldig hvem man ser til, eller på. Synet er ikke nøytralt. Blikket kan lande utallige steder. Ser du tilfeldigvis på meg, er det deg det handler om. Er du fremmed nok, kan du finne nærhet hvor som helst.» Historier om trøst viser hvordan møter med nye steder og mennesker utfordrer hvem vi er, hvordan vi ser oss selv, eller vil bli sett. At identitet er en størrelse i stadig endring. At språket, eller det språkløse, kan vri oss ut av det trygge, men også binde oss sammen. Hvor usynlig skillet kan være mellom ensomhet og tilhørighet - grensen mellom omsorg og utnyttelse, likeså.

Tåler du meg nå, tåler du hva som helst.» Historier om trøst viser hvordan møter med nye steder og mennesker utfordrer hvem vi er, hvordan vi ser oss selv, eller vil bli sett. At identitet er en størrelse i stadig endring.

At språket, eller det språkløse, kan vri oss ut av det trygge, men også binde oss sammen. «Historier om trøst» er en stor leseropplevelse fordi Høyer kombinerer sterkt språklig driv og et modig tema med et finstilt blikk på menneskelig sårbarhet og kroppslig nærhet. Dypest sett handler det kanskje om ønsket som en av kvinnene formidler: «Legg deg inntil meg og hold rundt meg.

RELATERTE BØKER