Heimar og folk i Vikebygd

Heimar og folk i Vikebygd - Per Ivar Tautra, Kari G. Hempel, Arne Langhelle | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Ivar Tautra, Kari G. Hempel, Arne Langhelle
DIMENSJON
5,47 MB
FILNAVN
Heimar og folk i Vikebygd.pdf
ISBN
2899786162012

BESKRIVELSE

Heimar og folk i Vikebygd er ei busetnadssoge i to band for «Perlå ved Ålfjorden», Austre Vikebygd. Busetnadssoga fortel om folket som har budd i Vikebygd, heilt frå gamal tid og fram til notida. Bøkene fortel om levekåra på gardane, bruka og husmannsplassa, med vekt på einskildmenneska som har budd i bygda. Midtbygda-bandet dekkjer Midtbygda (gardsnummer 324 333). I tillegg er soga om kyrkjene i bygda tatt med her. Det andre bandet dekkjer grendene Nordabygda (gardsnummer 319 323), Sørabygda (gardsnummer 334 338) og Bjordal (gardsnummer 339 340)."

Legg i handlekurv. Beskrivelse; Produktbeskrivelse.

Det første bandet dekkjer Midtbygda, gardsnummer 324-333. I tillegg er soga om kyrkjene i bygda tatt med i dette bandet. Namneregister for Heimar og folk i Vikebygd 1 og 2 Registeret omfattar alle hovudpersonar som er omtala i bøkene, dvs.

RELATERTE BØKER