En av oss

En av oss - Åsne Seierstad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åsne Seierstad
DIMENSJON
10,77 MB
FILNAVN
En av oss.pdf
ISBN
8832751298901

BESKRIVELSE

Åsne Seierstad har skrevet en sterk bok om 22. juli, basert på unikt kildemateriale.Det var ikke en fremmed terroristgruppe som sto bak det største angrepet på Norge i fredstid, men en ung mann fra Oslo. Siden 22.juli 2011 har Norge prøvd å forstå hva som drev massedrapsmannen. Gjennom et unikt kildemateriale har Åsne Seierstad funnet en gutt og en mann som i mange år strevde med å finne sin plass innenfor samfunnets rammer, men.som endte med å bryte dem på det mest brutale vis. Dette er også en fortelling om dem som ble berørt. To søstre fra Nesodden som gledet seg til AUFs sommerleir på Utøya, årets høydepunkt. Og en guttegjeng fra Troms som dro sørover med samme mål. Bare noen av dem returnerte. Den prisbelønnede forfatteren Åsne Seierstad har tidligere rapportert fra krigssoner ute i verden. 22. juli 2011 skjedde dramatikken i hennes eget land. Dette er den første boken hun skriver om Norge.

Publisert onsdag 20. mai 2020 - 19:42 Sist oppdatert torsdag 21.

Gjennom et unikt kildemateriale har ... Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers. Title: En av oss, Author: Kagge Forlag, Name: En av oss, Length: 23 pages, Page: 1, Published: 2014-04-15 På nattbordet: Hver og en av oss er flere, viser det seg.

RELATERTE BØKER