Det Alice glemte

Det Alice glemte - Liane Moriarty | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liane Moriarty
DIMENSJON
10,79 MB
FILNAVN
Det Alice glemte.pdf
ISBN
1306277412637

BESKRIVELSE

Hva om livet ga deg en sjanse til å velge på nytt? Alice er en 39 år gammel trebarnsmor som er på randen av skilsmisse. En dag hun går på trening, faller hun stygt. Da hun våkner, husker hun ingenting fra de ti siste årene av sitt liv. Hun tror hun er 29 år gammel, vilt forelsket i mannen sin Nick, og gravid med deres første barn. Overraskelsen blir stor da hun kommer hjem til sitt eget hus og oppdager at mannen Nick nærmest hater henne, at hun har tre barn som hun ikke kjenner og en søster som knapt snakker med henne. Om livet ga deg en mulighet til å se alt med friske øyne og velge på nytt, hva ville du gjort? En rørende, hjertevarm bok full av humor, ettertanke og sterke følelser.

Da hun våkner, husker hun ingenting fra de ti siste årene av sitt liv. Alice tror hun er gravid med sitt første barn og stormende forelsket i Nick. Overraskelsen bli derfor stor da hun kommer hjem til familien og det går opp for henne at ektemannen nærmest forakter henne.

Selges av Adlibris. Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'.

RELATERTE BØKER